Skip to main content
  030-2901448
  info@willemseninfrabv.com

Certificaten

is een certificeerbare controlelijst voor aannemers op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Hiermee kunnen wij aantonen dat wij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.


ISO14001
is een standaard op het gebied van milieumanagement Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden.

ISO 9001:2015
is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Dit certificaat is een teken voor onze organisatie en klanten dat wij op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doen.

BRL 7001-7004
is een kwaliteitskeurmerk op het gebied van grondsaneringen. Het doel van de BRL is het beschrijven van de specifieke eisen voor het waarborgen van de kwaliteit van de uitvoering van landbodemsaneringen. Willemsen Infra bv garandeert op basis van deze BRL dat zij de saneringen uitvoert volgens de daarvoor gestelde procedures.

BRL 9334 "Straatwerk"

Is een kwaliteitskeurmerk op het gebied van straatwerk met als doel het verbeteren van de kwaliteit van het straatwerk in de breedste zin. 


BRL K10014 "Reinigen van riolen, putten en kolken"

Is een beoordelingsrichtlijn voor bedrijven die zicht richt op op onderstaande reinigingen.

  • Het reinigen van riolen en putten;
  • Het reinigen van kolken.

CO2- bewust Certificaat Niveau 5

Het CO2 prestatieladder Certificaat geeft aan dat Willemsen Infra B.V. op een bewuste manier actie bezig houd met het besparen van energie en daarmee de uitstoot van CO2 reduceert.

https://www.skao.nl/certificaathouders/Willemsen_Infra_BV


Fundeon erkend leerbedrijf

Fundeon is het kennis - en adviescentrum met een opleidingstraject in de bouw en infra. Willemsen Infra B.V. is een erkend leerbedrijf in o.a. straatwerk en allround vakman.


Beleidsverklaring VK 001
Beleidsverklaring VK 002